GYIK:

-Hogyan tudom letölteni a képeket?
-Ingyen és bérmentve, csak kövesd a kép mellett feltüntetett linket, vagy nagyobb szett esetén a linkeket. A filehosting (tároló) szerverére fogsz kilyukadni. Ez legtöbb esetben a Rapidshare nevű német filetároló valamely szervere, de gyakran találkozhatunk az Easy-Share, MegaShare gépeivel is. Ezekre bárki tölthet fel anyagokat, amiket mások le is tölthetnek onnan. A szerver oldalán reklámok megjelenítsével kompenzálják a költségeket. Tovább haladva a letöltéssel pár gombon kell átverekedni magunkat. Eza Rapidshare esetében a "Select your download:"-nál, a Free kiválasztása, ezután mérettől függően meg kell várnunk amíg a visszászámláló le nem jár, majd egy véletlenszerűen generált képről bekell ütnünk a kódot. Bökjünk bármelyik elnevezésű szerverre / Teleglobe, Cogent.../ (többnyire nincs sebességkülönbség közöttük). Ezután elindul a letöltés. Sebességre általában nincs panasz.
Viszont mivel az itt megtalálható képek "eredeti, jó" minőségűek, ezért gyakran törlik ezeket a szerverről. Ilyenkor "Dead Link"-el találjuk szembe magunkat.
Ennek a törlésnek az eshetőségét próbálják meg lecsökkenteni az úgynevezett "linkprotector" (href.hu ,anonym.org) szolgáltatások, valamint ez az oka is annak hogy gyakran az eléréseknél nem simán http-vel kezdődnek a linkek, hanem hxxp,_http ,vagy _http, ha kézzel korrigálod a linket akkor müködni fog (vagy használj Firefox-hoz Linkification nevezetű kiterjesztést).

-Jelszó?
-Abban az esetben ha a letöltött rar állomány kicsomagolásnál jelszót kérne, akkor az érintett post-ban mindig fel van tüntetve az (Pass).

-A várakozást nemlehet valahogy megkerülni?
-Alap esetben pénzért vásárolhatsz prémium szolgáltatást, ekkor semmilyen megkötéssel nem fogsz találkozni az adott oldalon. Vannak különböző "kicselező" progik is (Rapidget, Universal downloader...), ezek leginkább nem működnek, vagycsak félig (szól ha indulhat a kvetkező), de mindig frissítik őket úgyhogy próbálkozni lehet. Valamint lehet ügyeskedni a cookie törléssel, valamint az ip cím cserével.